Ο Ζέκα εισπράττει ετησίως 600.000 ευρώ και είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους, μαζί με τους Τσάβες, Λουτσιάνο και Χουλτ.

Ο μάνατζερ του Ζέκα, Κάρλος Γκονσάλβες, μετέφερε στην ΠΑΕ την προσφορά της Κοπεγχάγης ύψους 5 εκατ.ευρώ, που απορρίφθηκε ως χαμηλή. Στον πελάτη του, η δανέζικη ομάδα προσφέρει 900.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή ένα ποσό κατά 50% σε σχέση με όσα παίρνει ο Ζέκα από τον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος χαφ πήρε αρνητική απάντηση από τον ΠΑΟ για αύξηση αποδοχών μιας και πέρυσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο, ενώ από την ομάδα της Δανίας τόνιζαν ότι δεν πρόκειται να δώσουν 5 εκατ.ευρώ για τον Ζέκα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της δανέζικης ιστοσελίδας «tipsbladet», ο Παναθηναϊκός φέρεται να ζητά 5,3 εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσει τον Ζέκα. Πρόκειται για ένα μεγάλο ποσό και ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Στάλε Σολμπάκεν ρωτήθηκε σχετικά. «Με πήραν επίσης από έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, στον οποίο πίστευαν πως δίνουμε 50 εκατομμύρια κορώνες για τον Ραούλ Γκαρσία (γέλια). Γνωρίζουμε τον Ζέκα, αλλά δεν πρόκειται να πληρώσουμε και 40 εκατομμύρια κορώνες (περίπου 5 εκατ. ευρώ) γι’ αυτόν» απάντησε ο Σολμπάκεν.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top