#ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ#

Αυτό που αρχικά έμοιαζε με μια επικίνδυνη οξειδωμένη βόμβα από τις αεροπορικές επιδρομές στο αεροδρόμιο του Τυμπακίου και το παρακείμενο μοναστήρι κατά την εποχή του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, δεν ήταν παρά το.... μπόιλερ ενός θερμοσίφωνα

Λήξη συναγερμού σήμαναν οι πυροτεχνουργοί που εξέτασαν το σκουριασμένο αντικείμενο το οποίο βρήκε ένα κοριτσάκι να προεξέχει από τα βράχια, 700 μέτρα πριν από την εκβολή του ποταμού στο φαράγγι Κουρταλιώτη στην πανέμορφη Πρέβελη.

Αυτό που αρχικά έμοιαζε με μια επικίνδυνη οξειδωμένη βόμβα από τις αεροπορικές επιδρομές στο αεροδρόμιο του Τυμπακίου και το παρακείμενο μοναστήρι κατά την εποχή του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, δεν ήταν παρά το.... μπόιλερ ενός θερμοσίφωνα που κάποιος είχε ξεφορτωθεί στην ιδιαίτερα τουριστική περιοχή!

Η πραγματικότητα αποκαλύφθηκε μετά την αυτοψία των εμπειρογνωμόνων της V Μεραρχίας Κρητών, που ενημέρωσαν εγγράφως τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου ότι δεν πρόκειται για πολεμικό υλικό, αλλά για κάτι εντελώς ακίνδυνο για τους εκατοντάδες παραθεριστές που κατεβαίνουν καθημερινά τον ποταμό για να βρεθούν στις διάσημες εκβολές του.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top