Το πρωτότυπο που μας δείχνει την εικόνα της μελλοντικής Z4 είναι ένα από τα ομορφότερα που έχουμε δει. Θα παρουσιαστεί στο Pebble Beach και μας κάνει να ελπίζουμε για την έκδοση παραγωγής του μοντέλου!

 Με συγκλονιστικές αναλογίες η νέα BMW Z4

 Μπορεί η έκδοση παραγωγής συνήθως να διαφέρει από τα πρωτότυπα μοντέλα, όμως το σίγουρο είναι πως τα τελευταία επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι στην περίπτωση της νέας BMW Z4. Το πανέμορφο concept που μας δείχνει η μάρκα έχει αναλογίες που μπορούν πολύ εύκολα να υιοθετηθούν σε αυτοκίνητο παραγωγής, τόσο στην εξωτερική σχεδίαση, όσο και στην εσωτερική.

Το ματ πορτοκαλί χρώμα του αμαξώματος δένει ιδανικά με τις μαύρες-ασημί ζάντες αλουμινίου και τα φουσκώματα, μαζί με τα νεύρα που διατρέχουν το αυτοκίνητο, του προσδίδουν την απαραίτητη «άγρια» εικόνα που πρέπει να χαρακτηρίζει ένα roadster. Αντίστοιχη είναι και η εικόνα του πίσω μέρους, με το σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων και τη διάταξη των απολήξεων των εξατμίσεων να θυμίζει κάτι από τη φοβερή Z8 του παρελθόντος. Αναμένουμε να δούμε και την έκδοση που θα βγει στους δρόμους, με μεγάλη αγωνία!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top