Το βραβείο του πιο δημοφιλή παίκτη της Basket League κατέκτησε ο Βασίλης Σπανούλης, μια διάκριση που πήρε και τη σεζόν 2014-15.

Το συγκεκριμένο βραβείο δόθηκε αποκλειστικά από τις ψήφους του φίλαθλου κοινού.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μάζεψε 585 ψήφους, το 42,64% των συνολικών προτιμήσεων, ενώ δεύτερος ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης με 154 ψήφους (11,22%) και τρίτος ο Μάϊκ Τζέϊμς του Παναθηναϊκού με 82 ψήφους (5,98%).


«Είμαστε επαγγελματίες αθλητές και αυτό για το οποίο παλεύουμε κάθε χρόνο είναι οι τίτλοι», σχολίασε ο αρχηγός του Ολυμπιακού και εξήγησε: «Δυστυχώς, για εμάς η χρονιά φέτος δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε και σχεδιάζαμε αφού δεν κατακτήσαμε κάποιον τίτλο.

Το βραβείο αυτό θα συνδυαζόταν ιδανικά για εμένα εάν είχαμε πάρει και έναν τίτλο. Έτσι, όμως, είναι η ζωή και ο αθλητισμός.

Πλέον, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και του χρόνου να εμφανιστούμε πιο δυνατοί.

Όσο για το βραβείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο που με ψήφισε και με ανέδειξε ως τον δημοφιλέστερο αθλητή», υπογράμμισε ο Σπανούλης και επισήμανε: «Η αναγνώριση και η αγάπη του κόσμου είναι πάρα πολύ σημαντική και μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω.

Επίσης, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα. Γνωρίζω καλά πως εμείς οι αθλητές αποτελούμε πρότυπα για τα μικρά παιδιά και εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσω να δίνω χαρές και σωστά παραδείγματα σε όλο τον κόσμο. Και πάλι ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», δήλωσε.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top