Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 και ώρα 09:00, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτεράρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης της 111 Π.Μ. από τον Σμχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη στον Σμχο (Ι) Γεώργιο Λαγουδάκη.

Στην τελετή παρέστησαν Τοπικές, Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές, Απόστρατοι Αξιωματικοί των Ε.Δ. και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων-Ενώσεων και Ιδρυμάτων.

Ο παραδίδων Διοικητής κ. Δημ. Γρηγοριάδης, παρέδωσε τη Διοίκηση σε ένα επίσης αξιόλογο στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, τον Σμήναρχο Γεώργιο Λαγουδάκη.

Ο παραδίδων κ. Δημ. Γρηγοριάδης, μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και επαίνεσε για την εργασία τους, τις γυναίκες και τους άνδρες της 111 Π.Μ. και τους ζήτησε να εργαστούν το ίδιο αποτελεσματικά και στο πλευρό του νέου Διοικητή. Ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη, για την εξαιρετική συνεργασία τους. Μεταξύ άλλων στην ομιλία του τόνισε πως νιώθει ιδιαίτερα ευτυχής καθώς χάρη στην πίστη και την προσπάθεια όλων ανακαλύφθηκαν νέες δυνατότητες δουλεύοντας σκληρά και αδιάλειπτα για τον κοινό στόχο επιβεβαιώνοντας πως οι αξίες και τα ιδανικά είναι πλούσια σε αυτή τη μονάδα.

Ο νέος διοικητής Σμχος (Ι) Γιώργος Λαγουδάκης, επαίνεσε τον παραδίδων κ. Δημοσθένη Γρηγοριάδη και εξήρε την εικόνα της 111 Π.Μ. στο εσωτερικό και εξωτερικό. Μεταξύ άλλων στην ομιλία του τόνισε την ανάγκη της συνεχούς εκπαίδευσης,  τυποποίησης, αλλά και των νέων ιδεών για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής απόδοσης.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top