Μία θέση μένει ανοικτή στο ρόστερ του Ολυμπιακού και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει εντοπίσει τον στόχο του.

Ο Τζάρελ Έντι μίλησε κατά τη διάρκεια του summer league στο Λας Βέγκας με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» ο οποίος του εξήγησε το σκεπτικό του κι η αλήθεια είναι πως του άρεσαν όσα άκουσε, αλλά...

Ο Έντι επιμένει να ψάχνει τη δική του ευκαιρία στο ΝΒΑ, επιμένει να θέλει μία ακόμη ευκαιρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και για αυτό το λόγο καθυστερεί να απαντήσει στους Πειραιώτες. Παρά τα όσα φημολογούνται στον Ολυμπιακό δε βιάζονται ιδιαίτερα και του έχουν δώσει το περιθώριο λίγων ακόμη ημερών να σκεφτεί την πρότασή τους.

Οι Πειραιώτες πράττουν λογικά αφού θεωρούν πως οι περισσότερες ομάδες του ΝΒΑ έχουν ολοκληρώσει τα ρόστερ τους και σε κάποιες μένουν 1-2 μη εγγυημένα συμβόλαια. Κάθε μέρα που περνά και ο Τζάρελ Έντι δε βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ, λειτουργεί υπέρ του Ολυμπιακού αφού περιορίζονται οι... αμερικανικές λύσεις του 25άχρονου γκαρντ/φόργουορντ.

Πάντως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του κοιτάζουν κι άλλους παίκτες που τους έχουν προταθεί ώστε να είναι έτοιμη σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τον Έντι.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top