Ο Μίκο Οϊβάνεν είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού που έχει σχεδόν ολοκληρώσει το παζλ της επόμενης χρονιάς.

Ο Φινλανδός (31 χρονών, 1.99 ύψος) έχει αγωνιστεί την τελευταία δεκαετία σε Πολωνία, Τουρκία, Ιράν, Κίνα ενώ πέρσι είχε επιστρέψει στην πατρίδα του, για να ξενιτευτεί ξανά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Γνωρίζω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα για την οποία έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα από φίλους μου που έχουν αγωνιστεί εδώ. Μετά από μια χρονιά στην Φιλανδία ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα. Γνωρίζω ότι βασικότερος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με καλή παρουσία στην Ευρώπη», είπε ο Οϊβάνεν στις πρώτες του δηλώσεις και συμπλήρωσε:

« Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το συμβόλαιο. Γνωρίζω τον προπονητή, ότι θα έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και ότι θα διεξάγονται οι προπονήσεις σε πολύ καλό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχω την ευκαιρία να αποδείξω την αξία μου αγωνιζόμενος με τόσο καλούς συμπαίκτες. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα και ευρωπαϊκούς τίτλους.  Γνωρίζω επίσης ότι δεν έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα τα 3 προηγούμενα χρόνια και αυτό πρέπει να αλλάξει. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού που δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα στους αγώνες και υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα».

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top