#ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΤΧΗΣ ΜΙΤΤΟΠΟΥΛΟΣ#

Με κάθε επισημότητα και σύμφωνα με ότι προβλέπει το στρατιωτικό πρωτόκολλο πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουλίου, η Τελετή Παράδοσης και Παραλαβής της Διοικήσεως του 71ου Α/Μ Λόχου Μηχανικού της 71ης Ταξιαρχίας "ο Πόντος" που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Συντ/ρχη Καμπάνη" στο Κιλκίς σύμφωνα με το romfea.gr.

Της Δοξολογίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, πλαισιούμενος από Ιερείς ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διοικητής της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας "ο Πόντος" Ταξίαρχος κ. Πάρις Καπραβέλος, εκπρόσωποι όλων των Στρατιωτικών Μονάδων της περιοχής και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Σισμανίδη.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Στρατοπέδου, όπου ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τόσο προς τον αποχωρούντα Διοικητή Ταγματάρχη κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκη, όσο και προς τον παραλαβόντα Διοικητή Ταγματάρχη κ. Χρυσοβαλάντη Μιττόπουλο, υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίζουν με επιτυχία να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο έργο τους, προς όφελος της Πατρίδος και του Γένους μας.Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top