Η ολοκαίνουργια X2 της BMW η οποία θα διαφέρει ελάχιστα από το πρωτότυπο, θα παρουσιαστεί επίσημα το φθινόπωρο στη Φρανκφούρτη και θα χτιστεί επάνω σε μια νέα πλατφόρμα, ενώ θα διαθέτει κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Σε ότι αφορά στις διαστάσεις, θα είναι μεγαλύτερη από την X1, από την τελευταία θα μοιράζεται και τους κινητήρες.Η γκάμα των κινητήρων είναι πλούσια και θα κυμαίνεται από 116 ίππους έως 231, ενώ θα υπάρχει στην κορυφή και η X2 M35i xDrive με 2λιτρο κινητήρα turbo και 300 ίππους.

Στη βάση της βενζίνης θα υπάρχουν οι εκδόσεις 18i, οι οποίες θα χρησιμοποιούν τον 1.5 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με ισχύ 136 ίππους, ενώ στο πετρέλαιο θα υπάρχει επίσης ο 1.5 (sDrive16d) με 116 ίππους.

Στους diesel θα υπάρχει και 2λιτρος με 150 και 190 ίππους. Στη βενζίνης θα συναντήσουμε επίσης 2λιτρο σύνολο (20i) με ισχύ 192 ίππους.

Σε ότι αφορά στη μετάδοση της κίνησης διαθέσιμα θα είναι τόσο μηχανικά όσο και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, ενώ σημειώστε πως το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης με τον κωδικό xDrive θα μπορεί να παραγγελθεί προαιρετικά από τον εκάστοτε πελάτη της νέας και φιλόδοξης X2.

Στα πλάνα της βαυαρικής φίρμας σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την εταιρία, είναι και μια plug-in υβριδική έκδοση στο άμεσο μέλλον, μετά την επίσημη πρώτη της νέας περιπετειώδους «μπέμπας».

ΠΗΓΗ: newsauto

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top