Ο κύβος ερρίφθη! Η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σπεύδει να τοποθετηθεί. «Η έξοδος στις αγορές αποτελεί προσδοκία ενός λαού που ταλαιπωρήθηκε», σημείωσε χαρακτηριστικά σε σημερινή του συνέντευξη στον Σκάι.

Ενώ, συνέχισε, αναφέροντας: «Η μεσαία τάξη έχει υποστεί μεγάλες ζημίες. Πρέπει να γίνει μία απαρχή αποκλιμάκωσης των εντάσεων. Να κάνουμε ένα βήμα όλοι μαζί μπροστά».

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στήριξε τον πρωθυπουργό και τις προσπάθειες της κυβέρνησης, λέγοντας: «Αυτή η κυβέρνηση έδειξε ότι αυτά που λέει τα εννοεί.

Ο Τσίπρας έχει τη βούληση να παίρνει πάνω του πολύ μεγάλες ευθύνες. Μπορεί να μη μας αρέσει και να είναι έξω από αυτά που φανταζόμασταν, αλλά θα τα τηρήσουμε για να βγάλουμε τη χώρα από αυτή την κατάσταση». «Η αντιπολίτευση να πιέσει την κυβέρνηση να γίνει ακόμα πιο καλή».

«Το θέμα Βαρουφάκη ενδιαφέρει τον ιστορικό»

Για την πολύκροτη υπόθεση με τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη, σχολίασε:
«Το θέμα Βαρουφάκη ενδιαφέρει τον ιστορικό. Ο αντιπολιτευτικός λόγος πρέπει να αποκτήσει δυνατότητα εναλλακτικής πρότασης και όχι να μηρυκάζει συνεχώς για το 2015.

Το 2015 κρίθηκε τον Σεπτέμβριο εκείνου του έτους. Η κυβέρνηση κρίνεται από τον λαό στις εκλογές.

Η κυβέρνηση έσπασε τα μούτρα της, πήρε την ευθύνη ενός συμβιβασμού και πήγε στην κρίση του λαού. Και ο λαός την εμπιστεύτηκε. Και θα ξανακριθούμε το 2019.

Και ο ελληνικός λαός θα εμπιστευτεί ξανά τον Τσίπρα γιατί τον θεωρεί έναν άνθρωπο με καθαρό βλέμμα».

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top