#ΑΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ#

Για ακόμη μια φορά κάποιοι χρησιμοποιούν τις Ένοπλες Δυνάμεις σε ατυχή και γελοία σενάρια προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές σκοπιμότητες τους στο πλαίσιο κομματικών αντιπαραθέσεων!

Το τελευταίο χτύπημα προέρχεται από ιστοσελίδα που τάσσεται υπέρ της ελευθερίας της οικονομίας, η οποία εγείρει ερωτήματα σχετικά με την πιθανότητα ύπαρξης σχεδίων για πραγματοποίηση κόκκινου πραξικοπήματος κατά το 2015!!!

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι προβληματισμοί διατυπώνονται με αφορμή τα λεγόμενα και γραφόμενα του κυρίου Γιάνη Βαρουφάκη! Τα περί "κόκκινου πραξικοπήματος" συνδέονται με τα όσα έγραφε ο ίδιος αρθρογράφος σε προχθεσινό του άρθρο, όπου έφτασε στο σημείο να υποστηρίζει ότι η Ελλάδα διακυβερνάται από κομμουνιστές.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο άρθρο στοχοποιεί και τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκο, για τον οποίο μάλιστα διερωτάται αν είχε επίγνωση των "σχεδίων πραξικοπήματος". Οι απόψεις, οι θέσεις και η κριτική μας για τον Μ. Κωσταράκο είναι γνωστές τοις πάσι. Ωστόσο, ποτέ δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι κάποιοι θα έφταναν στο σημείο να εμπλέξουν το όνομα του σε τέτοια σενάρια. Ως εκ τούτου, ελπίζουμε ότι ο ίδιος θα πάρει τη σκυτάλη και θα απαντήσει κατάλληλα.

Είναι φανερό, ότι η κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας έχει ξεφύγει από τα όρια της σοβαρής πολιτικής αντιπαράθεσης και κινείται πλέον στο "χώρο του σουρεαλισμού". Όμως, αποτελεί καίρια και επιτακτική ανάγκη να μπει ένα τέλος στις επιπολαιότητες και την πολιτική σπέκουλα. Και πάνω από όλα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να αφεθούν έξω από αυτό το κλίμα οι Ένοπλες Δυνάμεις. 

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top