Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Δημήτρη Αγραβάνη για επέκταση της συνεργασίας τους, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το συμβόλαιο του 23χρονου φόργουορντ/σέντερ με τον Ολυμπιακό ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2018, αλλά η πειραϊκή ΚΑΕ, θέλοντας να προλάβει καταστάσεις, δείχνοντας παράλληλα εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημήτρη Αγραβάνη, κατάθεσε στον παίκτη πρόταση πρόωρης ανανέωσης της συνεργασία τους, την οποία και αποδέχτηκε ο αθλητής.

Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος ήρθε στο μεγάλο λιμάνι το καλοκαίρι του 2013 (μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου) με τότε κόουτς τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μίλησε τόσο με την διοίκηση του Ολυμπιακού, όσο και με τον προπονητή του Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Δημήτρης Αγραβάνης έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε, αποδέχτηκε την πρόταση, ήρθε σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια έως και το 2020! Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.

Παίρνουν σειρά οι Παπανικολάου και Παπαπέτρου

Mε αυτόν τον τρόπο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δείχνει για ακόμη μία φορά έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την στήριξη της στον γηγενή κορμό της, στον οποίο έχει επενδύσει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια, έχοντας ανανεώσει νωρίτερα και τα συμβόλαια των Γιώργου Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Οι "ερυθρόλευκοι", όμως, δεν μένουν εδώ, καθώς αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια στην επέκταση των συνεργασιών με τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου. Τα συμβόλαια των δύο σμολ-φόργουορντ, ολοκληρώνονται επίσης το καλοκαίρι του 2018 και οι Πειραιώτες θέλουν από τώρα να τους "δέσουν" στον Πειραιά, ώστε να νιώσουν και οι ίδιοι οι παίκτες ασφάλεια, εμπιστοσύνη και σιγουριά για το μέλλον τους.

Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top