Η Γοδόι Κρους ανακοίνωσε ότι ο Ροδρίγο Ρέι ταξιδεύει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από την "τόμπα" στον ΠΑΟΚ.

Έμεναν διαδικαστικά θέματα να διευθετηθούν για να ταξιδέψει ο 26χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας, Ροδρίγο Ρέι, στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Με μια φωτογραφία στα social media, η "τόμπα" ευχαριστεί τον Ρέι για την παρουσία του στην ομάδα της Μεντόσα ενώ παράλληλα γνωστοποιεί ότι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από την "τόμπα" στον ΠΑΟΚ.


"Ο Ροδρίγο Ρέι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί ως νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ", είναι η ανάρτηση με την οποία συνοδεύει τη φωτογραφία της η Γοδόι Κρους.


Ο Ροδρίγο Ρέι γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1991 στη Λας Παρέχας και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ. Το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της "μίγιο" και το 2012 μετακόμισε στο Ροσάριο και τη Νιούελς. Στη "λέπρα" έμεινε δύο χρόνια και το 2014 πήγε στη Μεντόσα για τη Γοδόι Κρους.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top