#ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑ ΕΔΕ#

«Εγιναν γραφείο Τύπου της ΝΔ»! - Υπονοούμενα για deal ΝΔ με έμπορο κοκαΐνης

Μετά το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση διά του ιδίου του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα (!), προχώρησε σε απάντηση στην πρωτοφανούς έντασης επίθεση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) κατά της κυβέρνησης.

Με ανακοίνωσή του το πρωθυπουργικό γραφείο καλεί του δικαστές και τους εισαγγελείς να μην... παρασύρονται σε ρόλο γραφείου Τύπου της ΝΔ και ταυτόχρονα θέτει μια σειρά από ερωτήματα στη ΝΔ για τον βουλευτή και πρώην υπουργό Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης Σαμαρά Χαράλαμπο Αθανασίου και την εμπλοκή του ιδίου και των συνεργατών του στη απελευθέρωση εμπόρου κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του το Πρωθυπουργικό Γραφείο αναφέρει:

"Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ως επαγγελματικό σωματείο, καλό θα ήταν να μην παρασύρεται σε ρόλο γραφείου Τύπου της ΝΔ.
Η ίδια η ΝΔ όμως και ιδιαίτερα ο κος Μητσοτάκης οφείλουν να απαντήσουν ευθέως για τον πρώην υπουργό και στενό του συνεργάτη: Έδωσε ο κύριος Αθανασίου χάρη σε έμπορο κοκαΐνης; Ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη συνεργάτες του μετά από καταθέσεις για πιθανό χρηματισμό;»

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που έχει ξεσπάσει τέτοιος πόλεμος μιας κυβέρνησης με το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών και των εισαγγελέων.

Κυβερνητικές πηγές υπενθύμιζαν ότι "Οι δικαστές και οι εισαγγελείς ουδέποτε έκρυψαν τον συντηρητικό προσανατολισμό τους, ειδικά μετά τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που έλαβαν από την κυβέρνηση Σαμαρά για τα μισθολογικά αιτήματά τους και τα παχυλά αναδρομικά εν μέσω Μνημονίων. Και μην ξεχνάμε ότι μόνο μετά την είσπραξη των αναδρομικών τους αποφάσισαν ότι τα Μνημόνια ήταν νόμιμα".

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top