#ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ#

Σας Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Παρασκευή στις 18:00 μμ στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου, συμμετέχουμε στην '' γιορτή ενημέρωσης'' των στρατιωτικών - σε Ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ! 

Όλα τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό: Μισθοί - συντάξεις - επιδόματα επικινδυνότητας - βαθμολογικό - ασφαλιστικό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΜΕΝΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) προσκαλεί τους συναδέλφους στρατιωτικούς, τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, στην Ημερίδα που διοργανώνει, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου,  με θέμα «Ασφαλιστικό, Μισθολογικό, Συνταξιοδοτικό στις Ένοπλες Δυνάμεις».

Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.

Σας καλούμε να λάβετε μέρος με παρεμβάσεις σας και με ερωτήματα προς τους προσκεκλημένους ομιλητές και τους Βουλευτές των Επιτροπών Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων των κομμάτων, προκειμένου  να επιτύχουμε ένα εποικοδομητικό διάλογο στα θέματα που μας αφορούν άμεσα.

Επίσης σας προσκαλούμε να αποστείλετε τα ερωτήματά σας ή τυχόν απορίες σας, στο e-mail: info@pomens.gr,  ή να συμπληρώσετε την online φόρμα που ακολουθεί, προκειμένου να συγκεντρωθούν και να κατηγοριοποιηθούν με σκοπό να απαντηθούν από τους ομιλητές.

Online Φόρμα 

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top