#"ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ...": #

ΕΝΑΣ ΕΜΘ... ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Αποκλειστική συνέντευξη του ΕΜΘ Αλχια ΣΚΙΝΔΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟ


Η Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του ΕΜΘ Αλχια  ΣΚΙΝΔΡΗ  ΘΕΟΔΩΡΟ  μετα την δήλωση υποψηφιότητας  του για το Δήμο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ..

Καλησπέρα σας κ. ΣΚΙΝΔΡΗ και ευχαριστούμε πολύ για αυτή την συνέντευξη

Καλησπέρα σας..

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία, διότι μου δίνετε η ευκαιρία να απευθυνθώ στο λαό του Διδυμοτείχου

Κύριε ΣΚΙΝΔΡΗ είστε εν ενεργεία Στρατιωτικός?

Ναι, εν ενεργεία Στρατιωτικός

Από που είναι η καταγωγή σας παρακαλώ?

Κατάγομαι από την Χαλκίδα

Πείτε μας παρακαλώ την σχέση σας με τον Νομό Έβρου και ειδικότερα με το Διδ/χο..

Η σχέση μου με το Νομό Έβρου και συγκεκριμένα με το Διδυμότειχο είναι ότι υπηρέτησα επί 7 χρόνια και έμεινα κατάπληκτος από την αγάπη και την φιλοξενία αυτού του κόσμου. Δέθηκα τόσο πολύ μαζί τους και με την υποψηφιότητα μου το 2014 ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος μου έδειξαν την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου και με τίμησαν με την ψήφο τους

Άνοιξε ο χορός των Δημοτικών εκλογών του 2019 και επειδή έχει δημιουργηθεί πολύ μεγάλος θόρυβος ειδικότερα στην πόλη του Διδ/χου και ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει … πείτε μας σας παρακαλώ για την  δήλωση υποψηφιότητα σας  ως Δήμαρχος ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.

Εδώ και ένα χρόνο είχα δηλώσει ότι θα γυρίσω στην δεύτερη πατρίδα μου , γιατί πατρίδα μου την θεωρώ και το πιστεύω αυτό που λέω , για να αγωνιστώ με όλη μου την ψυχή και την δύναμη που μου δίνει η αγάπη όλων των πολιτών με γνώμονα το καλό και το συμφέρων του κάθε πολίτη. Οι πολίτες του Διδυμοτείχου είναι άξιοι για να πάνε αυτή την ιστορική πόλη μπροστά. Δεν αμφιβάλλω ότι ο σημερινός Σεβαστός Δήμαρχος Κ. Πατσουρίδης έχει προσπαθήσει για την πόλη αυτή, ίσως όμως όχι τόσο όσο θα έπρεπε για να κάνει μεγάλα βήματα. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε όραμα και ιδέες μέσα από συζητήσεις και σκέψεις των πρωτοπόρων πολιτών που θα μας δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσουμε , να παλέψουμε και να σκύψουμε πραγματικά στα προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη.

Προτεραιότητα μας η ύδρευση η οποία με την σύμφωνη γνώμη ειδικών τεχνικών θα δώσουμε μετά από μελέτη ένα τέλος σε αυτό το σημαντικό πρόβλημα το οποίο είναι και το σοβαρότερο.
Δεύτερον δρόμοι άθλιοι αυτή την στιγμή με σκεπασμένοι πίσσα ισα ισα για να κλείνουν τα ματιά των πολιτών.
Τρίτον στο χώρο οπού γίνετε η λαϊκή αγορά η υποδομή ώστε να σκεπαστή για να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα με της βροχές και τα κρύα οι παραγωγοί και οι πολίτες.
Τέταρτον θα λειτουργεί στο Δήμο υπηρεσία επί 24 ωρου βάσεως όπου θα υπάρχει γραφείο για την άμεση αντιμετώπιση διάφορων προβλημάτων  των πολιτών.
Πέμπτον χορήγηση χρηματική όλων των συλλόγων οι όποιοι ανήκουν στο Δήμο Διδυμοτείχου και κάνουν δράσεις για την πόλη μας.
Έκτον πραγματοποίηση χώρων Κ.Α.Π.Η που θα είναι ενεργά και θα μπορούν οι ηλικιωμένοι να έχουν και να συμμετέχουν ενεργά σε διάφορες δραστηριότητες , επίσης ο δήμος θα συμβάλλει σε διάφορες εκδρομές με δωρεάν μεταφορά σε χώρους που θα επιθυμούν οι ίδιοι. Υπάρχουν και άλλοι στόχοι που θα φάνουν στη συνεχεία.
Καταλαβαίνω πως πήγαμε κατευθείαν στο κύριο μέρος της συνέντευξης αλλά πιστέψτε με πως το ενδιαφέρον των πολιτών του Διδ/χου είναι μεγάλο και όλοι αναμένουν τις θέσεις και τις απόψεις σας μετά την δήλωσή σας ως υποψήφιος Δήμαρχος..
Για τα παραπάνω που δήλωσα είναι το μεγάλο μου πιστεύω γι’ αυτό τον κόσμο , ένα κόσμο που μπορεί που προϋποθέτει τις βάσεις για να γίνουν όλα αυτά που δήλωσα και πολλά περισσότερα, Ζητώ μονό την συμπαράσταση τους και το πιστεύω τους και άλλωστε γιατί να μην δοκιμάσουν μετά από τόσα χρόνια και μια αλλαγή.

Κύριε ΣΚΙΝΔΡΗ… « ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ».. γιατί ονομάσατε τον συνδυασμό σας ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ… χρειάζεται πραγματικά ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ αυτός ο τόπος?  Και τι θα κάνετε εσείς για αυτόν??
Ονόμασα τον συνδυασμό μου ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ γιατί πραγματικά αυτός ο τόπος πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. Το Διδυμότειχο αξίζει να είναι στις πρώτες πόλεις της πατρίδας μας, αυτό πρέπει να το καταλάβουν πρώτα από όλα οι εκάστοτε κυβερνήσεις, οι Υπουργοί και οι άλλοι φορείς. Πρέπει να νιώσουν την δύναμη του κόσμου και να καταλάβουν ότι εάν εκλεγώ με την βοήθεια του θεού και των ανθρώπων να ξέρουν όλοι αυτοί οι κύριοι ότι οι φωνή μας και οι ενέργειες μας θα είναι δυνατές προς κάθε κατεύθυνση. Δεν θα ξεχωρίσω πολίτες βάση κομματικών πεποιθήσεων  δεν θα βάλουμε μπροστά κομματικές ταμπέλες αλλά θα δουλέψουμε με πρωτεργάτη τον πολίτη και θα υπάρχουν ίσες ευκαιρίες για όλους. Θέλω κοντά μου την νεολαία του τόπου που είναι η δύναμη μας. Και σε αυτή την νεολαία χρωστάμε πολλά με γνώμονα την εργασία γι αυτούς τους νέους ανθρώπους ώστε αυτά τα παιδιά να μην φεύγουν από τον τόπο τους.

Έχετε συμμετάσχει και το 2014 ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος… πείτε μας πως πήγατε τότε και τι εμπειρίες αποκομίσατε?
Πράγματι όπως δήλωσα στις Περιφερειακές Εκλογές πήγα πολύ καλά και αποκόμισα πολλές εμπειρίες που μου έδωσαν την δύναμη να μην κάνω πίσω παρότι τις τρικλοποδιές που δέχτηκα και με έκαναν δυνατότερο για να γυρίσω σε αυτό τον ευλογημένο τόπo

Δεν θέλω να σχολιάσω τις αντιδράσεις που πρόεκυψαν μετά την δήλωση υποψηφιότητα σας, και δεν θα ήθελα να τις συζητήσουμε εκτός εάν έχετε να δηλώσετε εσείς κάτι….

Αντιδράσεις υπήρχαν και θα υπάρχουν και ευχαριστώ πολύ που υπάρχουν διότι μου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξω σε αυτούς τους Κύριους ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις μου.

Ποια είναι η οικογενειακή σας κατάσταση και πως αντιμετώπισαν το γεγονός μετά την απόφαση σας να είστε υποψήφιος Δήμαρχος Διδ/χου?

Είμαι παντρεμένος με μια υπέροχη σύζυγο που πάντα στέκεται διπλά μου και με στηρίζει σε κάθε απόφαση μου δίνει την δύναμη να παλεύω γι αυτό που πραγματικά πιστεύω το ίδιο ισχύ και για τα τρία μου τεκνά που δεχτήκαν με χαρά την απόφαση μου να διαμείνουμε μόνιμα στην πόλη του Διδυμοτείχου

Η αλήθεια είναι πως χωρίς την απόλυτη στήριξη της οικογένειας, δεν είναι εύκολο να πραγματοποιείται  ένα τέτοιο εγχείρημα, και είστε πολύ τυχερός για αυτό.

Μια τελευταία δήλωσή σας θα ήθελα, και σε επομένη συνέντευξή  μας θα μας δοθεί περισσότερος  χρόνος να αναλύσουμε όλο το πρόγραμμά σας και τις σκέψεις σας για την πόλη του Διδ/χου.

Η τελευταία μου δήλωση είναι να κοιτάξω τον κάθε πολίτη του Διδυμοτείχου στα μάτια και τώρα και μετά, θέλω να πιστέψουν πρώτα στους εαυτούς τους ότι μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε ότι μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε το μεγάλο άλμα γι αυτή την πόλη ότι μπορούμε πραγματικά να δουλέψουμε. Κάνω πρόσκληση σε αυτούς που πραγματικά πιστεύουν σε αυτή την δύναμη σε αυτή την αγάπη για την πόλη μας να έρθουν κοντά μας και να συζητήσουμε τα προβλήματα μας, θέλω να παρακαλέσω για ακόμη μια φορά την νεολαία σε ανοιχτό διάλογο ανταλλάσοντας ιδέες και σκέψεις που θα οδηγήσουν την πόλη αυτή στη λύτρωση. Τόπος χωρίς την δύναμη της νεολαίας δεν υπάρχει τίποτα..

Σας ευχαριστώ θερμά μετά τιμής Σκινδρής Θεόδωρος Υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου

Καλή επιτυχία.

Η συνέντευξη του ΕΜΘ ΑΛΧΙΑ κ, ΣΚΡΙΝΗ δόθηκε στον defence - issues.gr

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top