Σύμφωνα με το tribune.gr ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα άναψε το φως της ελπίδας για την οικογένεια της Ελένης Ευσταθιάδη.

Περίπου πέντε μήνες μετά την εξαφάνισή της, η 17χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά το Σάββατο 10 Ιουνίου με τον πατέρα της, Δημήτρη.

Του ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το που και το πως ακριβώς ζει όλους αυτούς τους μήνες, όπως γράφει το site της Αγγελικής Νικολούλη.

Του είπε ότι τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Κλαίγοντας στο τηλέφωνο υποσχέθηκε ότι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι της κοντά στον πατέρα και στον αδελφό της.

 Αμέσως μετά οι συγγενείς ενημέρωσαν τις Αρχές αλλά από εκείνη τη στιγμή, το τηλέφωνο από το οποίο τους κάλεσε παραμένει κλειστό.

Η Εισαγγελέας Ανηλίκων έδωσε την πολυπόθητη εντολή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διερευνηθούν ύποπτα προφίλ ατόμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για προσωπικές σελίδες ανδρών που φέρονται να εμπλέκονται στην εξαφάνιση της 17χρονης Ελένης Ευσταθιάδη.

Η δικηγόρος της οικογένειας Βούλα Δημητριάδου, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το «Τούνελ» την Παρασκευή 19 Μαΐου, γνωστοποίησε τις νέες έρευνες που γίνονται ακόμα και σε σπίτια υπόπτων. Εξέφρασε την πεποίθηση πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Η 17χρονη Ελένη χάθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου από τα Επείγοντα του Αττικού νοσοκομείου που είχε μεταφερθεί με πόνους στο στομάχι. Οδηγός ταξί την μετέφερε στην Αχαρνών, σε χώρο που συχνάζουν αλλοδαποί. Από εκεί την παρέλαβε ένας Πακιστανός κι από τότε αγνοείται.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top