Δεν ήταν γραφτό να συνεργαστούν Ολυμπιακός και Ντιεμερσί Εμποκανί. Πέρσι προτιμήθηκε ο Όσκαρ Καρντόσο αντί του Κονγκολέζου διεθνή φορ, φέτος ο Εμποκανί έφαγε στοπ στα ιατρικά!

Από το sport24.gr

Ο 31χρονος επιθετικός αφίχθη το μεσημέρι (13:05) της Δευτέρας (19/6) στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και έφυγε απευθείας για το ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστεί. Αργότερα μέσα στην ημέρα ήταν προγραμματισμένες οι ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θορύβησαν τους Πειραιώτες.

Σε τέτοιο βαθμό, που ο Χρήστος Θέος πήρε εντολή από χθες (19/6) να φύγει από το Ζέεφελντ και να μεταβεί στην Ελλάδα, προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος την κατάσταση του παίκτη μέσω των εξετάσεων!

Το πρόβλημα είχε να κάνει και με αρθρώσεις, συγκεκριμένα στο γόνατο, αλλά είναι και μυϊκό. Συγκεκριμένα στον δικέφαλο και είναι αρκετά σοβαρό, γεγονός που δημιουργούσε σοβαρές υπόνοιες για την προοπτική συνεχόμενων θλάσεων μέσα στη σεζόν. Κάτι που συνέβη και πέρσι στην Χαλ, όπου ο Εμποκανί λόγω θλάσεων έχασε συνολικά σχεδόν 3 μήνες αγωνιστικής δράσης.

Στο Λιμάνι δεν ήταν σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να πάρουν το ρίσκο και έτσι η μεταγραφή του Κονγκολέζου φορ ναυάγησε!

Ο Ολυμπιακός ήδη στρέφεται σε νέες λύσεις, θέλοντας άμεσα να κλείσει επιθετικό από τη στιγμή που η επιλογή Εμποκανί είχε άδοξο τέλος.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top