Ξεκίνησαν οι υποβολές αιτήσεων για τα δύο Διιδρυματικά Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, στα αντικείμενα “Εφαρμοσμένη Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση” και “Σχεδίαση και Επεξεργασία Συστημάτων (Systems Engineering)” που θα ξεκινήσουν με το νέο ακαδημαϊκό έτος.

 Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 31η Ιουλίου 2017.

Τα διετή Προγράμματα οδηγούν στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης και απευθύνονται τόσο στους Αξιωματικούς όλων των ειδικοτήτων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και σε αποφοίτους των Α.Ε.Ι. που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία σε δύο πολύ σημαντικά αντικείμενα αποκτώντας ένα ισχυρό τίτλο σπουδών. Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων ενώ παρέχεται η δυνατότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις, τα έντυπα και οι σχετικές οδηγίες για τους ενδιαφερόμενους παρέχονται στην ιστοσελίδα των Προγραμμάτων www.sse-tuc.edu.gr και από τη γραμματεία των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Ευελπίδων στο τηλέφωνο 2108904217

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top